Wednesday, 14 June 2017

Homestay Ipoh di Meru Berdekatan Movie Animation Theme Park (MAPS)

Its opening very soon...May be its after Hari Raya Aidilfitri 2017 I guess....

 
Betul you all...semua equipements untuk permainan dalam theme park tu dah ready dan sedang dalam fasa ujian. Kalau tengok dari luar, yang paling menarik ialah roller coaster, kemudian Solero dan Spaceship kaler merah tu. Nampak macam menarik dan pastinya ini akan menjadi satu tarikan dan tumpuan semua orang untuk berkunjung ke Ipoh, Perak.

Hmmm....kalau bawak keluarga dan anak-anak pastinya anda memerlukan penginapan yang selesa dan menguntungkan. Apa lagi...Homestay DMeru Ipoh adalah jawapannya.

Ciri-ciri homestay:


·        rumah 2 tingkat dengan keluasan 22' x 70'

·        4 bilik tidur dilengkapi dengan air-cond kesemuanya

·        3 bilik air

·        dapur lengkap alatan memasak

·        autogate luar rumah utk kemudahan guest dan keselamatan

·        garaj dgn awning yang besar memuatkan 2 buah kereta 

·        internet wifi percuma

·        2 buah TV dilengkapi dengan ASTRO Njoi dan Hypptv


Untuk maklumat lanjut sila wasap no 013-3333095 atau hubungi 012-2673095.
PM for price ok....

Thursday, 11 May 2017

Homestay Ipoh Hari Raya 2017

Assalamualaikum,

Alhamdulillah...bulan Ramadhan tiba lagi. Syukur diberi Allah masa dan berkesempatan sekali lagi bertemu bulan penuh keberkatan ini bagi tahun 2017.

Untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan untuk Hari Raya, Homestay DMeru Ipoh ini masih ada kekosongan bagi anda yang mahu berhari raya bersama keluarga di Ipoh.

Kelebihan homestay kami? Saya post picture sikit yg sempat saya capture utk tatapan anda...

 
 

Ciri-ciri homestay:


·        rumah 2 tingkat dengan keluasan 22' x 70'

·        4 bilik tidur dilengkapi dengan air-cond kesemuanya

·        3 bilik air

·        dapur lengkap alatan memasak

·        autogate luar rumah utk kemudahan guest dan keselamatan

·        garaj dgn awning yang besar memuatkan 2 buah kereta 

·        internet wifi percuma

·        2 buah TV dilengkapi dengan ASTRO Njoi dan Hypptv


Untuk maklumat lanjut sila wasap no 013-3333095 atau hubungi 012-2673095.

Jangan ketinggalan. Sangat berbaloi untuk keriangan dan moment bersama keluarga di hari raya tahun ini....

Sunday, 26 March 2017

Homestay Meru Ipoh - Kinta Riverfront Walk Way

Salam,

Cuti sekolah bulan Mac 2017 kali ni, kami sekeluarga berpeluang pergi berjalan-jalan dengan membuat aktiviti riadah yang dah lama kita tak buat bersama keluarga.

Kalau dulu masa kecil, kita pernah main benda ni dekat Mimaland kat area Lembah Klang, kemudian dekat Melaka dan pernah juga dekat Penang rasanya. Haaaa...kalau nak tahu, dekat Ipoh pun ada tau.

BERBASIKAL....

Moh saya belanja gambar..kalau berminat boleh ler pergi ke sana. Waktu malam macam dekat ICT Shah Alam.

Homestay Meru Ipoh - call 013-3333095 / 012-2673095

Sesuai untuk penginapan sekeluarga













Tuesday, 14 March 2017

Homestay Meru Ipoh - Cuti Sekolah 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Bulan ini sudah hampir nak habis, bermula cuti sekolah selama seminggu iaitu daripada 18 Mac 2017 hingga 26 Mac 2017.

Jom pergi bercuti. Dekat Ipoh ada apa?

Macam-macam ada ...Dah try pergi Lost World Of Tambun? Kalau nak bercuti kena plan awal-awal sebab ada promosi tiket dengan harga ejen...

Nak stay mana? Marilah menginap di Homestay Meru Ipoh.

Harga 1 malam berapa? Berapa ramai boleh muat?Apa kemudahan yang disediakan?

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya di talian 013-3333095 atau 012-2673095.



Saturday, 21 January 2017

Homestay Ipoh Meru - Fully Booked in Jan 2017

Tuan/Puan,

Untuk bulan Jan 2017, Homestay Ipoh Meru sudah "fully booked".

Bulan Feb 2017 masih dibuka dan sudah mula menerima tempahan pertama. Pertanyaan : boleh hubungi di talian

013-3333095 atau 012-2673095.

Visit Facebook Page https://www.facebook.com/homestaydmeruipoh/