Monday, 30 April 2018

Tempahan Homestay Untuk Hari Raya 2018 di Ipoh Dibuka Sekarang

Salam.

Tuan/Puan yang dikasihi sekalian. Tempahan untuk penginapan semasa musim perayaan sudah dibuka mulai 1 Mei 2018. Untuk anda yang mengimpikan penginapan yang selesa dan sesuai untuk seisi keluarga serta kaum kerabat anda berkumpul semasa hari raya nanti, Homestay DMeru Ipoh adalah pilihan yang tepat dan berbaloi.




CIRI-CIRI HOMESTAY YANG ANDA PERLUKAN SEMUANYA ADA

Rumah 2 tingkat dengan kelengkapan ruang tamu di tingkat atas dan di bawah.
TV LED 32" dilengkapi channel Njoi di tingkat bawah
 TV LED 32" dilengkapi channel Unifi TV di tingkat atas
 Internet Wifi percuma kepada penghuni
3 buah bilik air dilengkapi sabun mandian percuma

Tuala setiap bilik
Dapur yg luas dan kemudahan memasak dan BBQ
4 bilik tidur yang dilengkapi penghawa dingin dan kipas siling

Katil bersaiz Queen di setiap bilik dengan extra tilam toto
Garaj memuatkan 2 buah kereta
Seterika dan board

 Jug Kettle Electrik & Rice Cooker
 Peti ais

TEMPAT MENARIK BERDEKATAN

♨️ Movie Animation Park Studio
♨️ Lost World Of Tambun
♨️ Taman Rekreasi Gunung Lang
♨️ Mydin Hypermart Meru Ipoh
♨️ AEON Klebang

Hubungi kami segera untuk pendaftaran 012-2673095 / 013-3333095 En Zul/Puan Im

Friday, 23 March 2018

Cuti Sekolah di Lost World Of Tambun - Homestay Dmeru Ipoh

SIAP SEDIA UNTUK DIDIAMI....eh..haha..petang semalam 22 Mac 2018 kami menerima kunjungan dari geng Kolumpo untuk bercuti ke Ipoh...2 malam diorang nak lepak dekat Ipoh dan menginap di Homestay Dmeru Ipoh tetap menjadi pilihan.

Belanja gambar sikit untuk yang nak usha-usha cari homestay utk percutian keluarga yang seterusnya. CALL 013-3333095 ATAU 0122673095.

Facebook: homestay ipoh meru


Friday, 29 December 2017

Homestay Ipoh Meru - Tempahan Jan - Mac 2018 Dibuka!! Good Review From Google Map Users

Assalamualaikum,

Tahun 2017 sudah melabuhkan tirainya dan selamat datang tahun 2018.
Sekiranya anda merancang untuk bercuti, bertandang majlis perkahwinan di Ipoh atau mempunyai urusan kerja di Ipoh, pilihlah Homestay DMeru Ipoh sebagai pilihan penginapan anda.



Ramai keluarga yang telah menginap di sini sejak setahun kebelakangan ini dan rata-rata semuanya berpuas hati dan memberikan 'review' yang bagus di Google Maps.

So, apa lagi. Jangan tunggu lagi, segeralah merancang percutian dan booking awal untuk mengelakkan tarikh yang anda pilih penuh. Sebarang pertanyaan boleh hubungi:

Whatsapp: 013-3333095 / 012-2673095
Facebook: Homestay Ipoh Meru




Sunday, 24 December 2017

Promosi Homestay Ipoh Menjelang Awal Tahun 2018

Terima kasih kepada keluarga Pn Shazwany yang telah menginap selama 3 hari 2 malam dan baru saja check out sekejap tadi. Seronok katanya pergi Lost World Of Tambun bawak anak-anak mandi..

Komen mereka : "best, rumah besar dan selesa, bilik luas, bilik air besar. Memang puas hatilah.."

Kan dah cakap, memang berbaloi duduk di Homestay Dmeru Ipoh ni. Kalau duduk lebih 2 malam ada diskaun tau!!!

Klik sini:
https://homestaydmeruipoh.wasap.my

atau call

013-3333095 / 012-2673095

Kita belanja gambar sikit...


IPOH HOMESTAY DMERU - CUTI KRISMAS 2017 PROMOSI HUJUNG TAHUN

Assalamualaikum.

Bulan Disember tahun ini memang sibuk sungguh dengan persiapan untuk anak-anak bersekolah dan tak ketinggalan ramai yang berkesempatan nak mengkhatankan anak mereka....termasuklah anak saya..2 orang sekali gus saya khatankan tahun ini. Kesian jugak bila tak dapat berjalan ke mana-mana.

Tapi seronok juga bila ahli keluarga mertua datang ke HOMESTAY DMERU IPOH untuk meraikan anak2 berkhatan. Meriah juga homestay kami hujung tahun ni.

Tempahan homestay juga amat memberangsangkan dan rata-rata pelanggan yang datang memang berpuas hati dengan homestay kami.

Jom booking homestay kami untuk cuti umum Hari Krismas 2017 dan Tahun Baru 2018:

KLIK:
https://homestaydmeruipoh.wasap.my
@
013-3333095 / 012-2673095

Monday, 30 October 2017

Homestay Ipoh Murah Cuti Sekolah 2017

Homestay DMeru Ipoh Afiey

Cuti sekolah dah kembali bermula 25 November 2017. Betul tak cikgu...
Jadi, rancanglah percutian yang mengujakan untuk tahun ini untuk anak-anak anda..


Opsyen yang ada jika mengunjungi IPOH:

1. Taman Rekreasi Gunung Lang
2. Bulatan Meru Raya
3. Tempah Berkelah Ulu Chepor
4. Kledang Saiong Forest Eco Park
5. Lost World Of Tambun
6. Movie Animation Theme Park Studio (MAPS)
7. Pasar Karat Ipoh (Lockin)
8. Art of Old Ipoh Town & Heritage Trail
9. Fantasy House Trick Art
10. Gua Tempurung

Jadi, kami di Homestay DMeru Ipoh Afiey menawarkan harga promosi  untuk anda yang menginap di Homestay ini.  Apa ciri-ciri utama homestay?

  • rumah teres 2 tingkat
  • 4 bilik - semua ada aircond
  • unifi wifi percuma
  • astro nJOI dan Hypptv channel


CEPAT..CEPAT..CEPAT..SEBELUM TEMPAHAN DITUTUP

POTONGAN  HARGA 10% UNTUK 2 MALAM KE ATAS.







Pertanyaan : klik 

 
Facebook : @homestaydmeruipoh
 
Call : Puan Im 013-3333095 / En Zul 012-2673095