Friday, 29 December 2017

Homestay Ipoh Meru - Tempahan Jan - Mac 2018 Dibuka!! Good Review From Google Map Users

Assalamualaikum,

Tahun 2017 sudah melabuhkan tirainya dan selamat datang tahun 2018.
Sekiranya anda merancang untuk bercuti, bertandang majlis perkahwinan di Ipoh atau mempunyai urusan kerja di Ipoh, pilihlah Homestay DMeru Ipoh sebagai pilihan penginapan anda.



Ramai keluarga yang telah menginap di sini sejak setahun kebelakangan ini dan rata-rata semuanya berpuas hati dan memberikan 'review' yang bagus di Google Maps.

So, apa lagi. Jangan tunggu lagi, segeralah merancang percutian dan booking awal untuk mengelakkan tarikh yang anda pilih penuh. Sebarang pertanyaan boleh hubungi:

Whatsapp: 013-3333095 / 012-2673095
Facebook: Homestay Ipoh Meru




Sunday, 24 December 2017

Promosi Homestay Ipoh Menjelang Awal Tahun 2018

Terima kasih kepada keluarga Pn Shazwany yang telah menginap selama 3 hari 2 malam dan baru saja check out sekejap tadi. Seronok katanya pergi Lost World Of Tambun bawak anak-anak mandi..

Komen mereka : "best, rumah besar dan selesa, bilik luas, bilik air besar. Memang puas hatilah.."

Kan dah cakap, memang berbaloi duduk di Homestay Dmeru Ipoh ni. Kalau duduk lebih 2 malam ada diskaun tau!!!

Klik sini:
https://homestaydmeruipoh.wasap.my

atau call

013-3333095 / 012-2673095

Kita belanja gambar sikit...


IPOH HOMESTAY DMERU - CUTI KRISMAS 2017 PROMOSI HUJUNG TAHUN

Assalamualaikum.

Bulan Disember tahun ini memang sibuk sungguh dengan persiapan untuk anak-anak bersekolah dan tak ketinggalan ramai yang berkesempatan nak mengkhatankan anak mereka....termasuklah anak saya..2 orang sekali gus saya khatankan tahun ini. Kesian jugak bila tak dapat berjalan ke mana-mana.

Tapi seronok juga bila ahli keluarga mertua datang ke HOMESTAY DMERU IPOH untuk meraikan anak2 berkhatan. Meriah juga homestay kami hujung tahun ni.

Tempahan homestay juga amat memberangsangkan dan rata-rata pelanggan yang datang memang berpuas hati dengan homestay kami.

Jom booking homestay kami untuk cuti umum Hari Krismas 2017 dan Tahun Baru 2018:

KLIK:
https://homestaydmeruipoh.wasap.my
@
013-3333095 / 012-2673095

Monday, 30 October 2017

Homestay Ipoh Murah Cuti Sekolah 2017

Homestay DMeru Ipoh Afiey

Cuti sekolah dah kembali bermula 25 November 2017. Betul tak cikgu...
Jadi, rancanglah percutian yang mengujakan untuk tahun ini untuk anak-anak anda..


Opsyen yang ada jika mengunjungi IPOH:

1. Taman Rekreasi Gunung Lang
2. Bulatan Meru Raya
3. Tempah Berkelah Ulu Chepor
4. Kledang Saiong Forest Eco Park
5. Lost World Of Tambun
6. Movie Animation Theme Park Studio (MAPS)
7. Pasar Karat Ipoh (Lockin)
8. Art of Old Ipoh Town & Heritage Trail
9. Fantasy House Trick Art
10. Gua Tempurung

Jadi, kami di Homestay DMeru Ipoh Afiey menawarkan harga promosi  untuk anda yang menginap di Homestay ini.  Apa ciri-ciri utama homestay?

  • rumah teres 2 tingkat
  • 4 bilik - semua ada aircond
  • unifi wifi percuma
  • astro nJOI dan Hypptv channel


CEPAT..CEPAT..CEPAT..SEBELUM TEMPAHAN DITUTUP

POTONGAN  HARGA 10% UNTUK 2 MALAM KE ATAS.







Pertanyaan : klik 

 
Facebook : @homestaydmeruipoh
 
Call : Puan Im 013-3333095 / En Zul 012-2673095


Tuesday, 5 September 2017

Homestay DMeru Ipoh - Percutian Hari Raya Aidil Adha 2017

Sememangnya satu percutian yang sangat dinantikan oleh keluarga kami untuk menikmati "precious moments" dengan seluruh ahli keluarga Abu Bakar Ismail (Abah) dan Kamariah Che Soh (Mak) bersama 9 orang anak. Memang sukar nak mengumpulkan semua ahli keluarga di atas sebab komitmen keluarga dan kerjaya masing-masing. Tapi Alhamdulillah segala yang dirancang dipermudahkan Allah.

Pada hari raya kedua, kami semua berkumpul di Homestay DMeru Ipoh dan cadangan kami untuk mengadakan barbeque akhirnya terlaksana. Daging korban pada paginya telah diperap sepenuhnya oleh mak saya dan dibawa dari Kuala Lumpur dan akhirnya...tara.....best giler...

 
 
 
 
Untuk sebarang pertanyaan mengenai homestay ini , sila whatsapp dengan klik:
 
 
Facebook : @homestaydmeruipoh
 
Call : Puan Im 013-3333095 / En Zul 012-2673095
 

Wednesday, 14 June 2017

Homestay Ipoh di Meru Berdekatan Movie Animation Theme Park (MAPS)

Its opening very soon...May be its after Hari Raya Aidilfitri 2017 I guess....

 
Betul you all...semua equipements untuk permainan dalam theme park tu dah ready dan sedang dalam fasa ujian. Kalau tengok dari luar, yang paling menarik ialah roller coaster, kemudian Solero dan Spaceship kaler merah tu. Nampak macam menarik dan pastinya ini akan menjadi satu tarikan dan tumpuan semua orang untuk berkunjung ke Ipoh, Perak.

Hmmm....kalau bawak keluarga dan anak-anak pastinya anda memerlukan penginapan yang selesa dan menguntungkan. Apa lagi...Homestay DMeru Ipoh adalah jawapannya.

Ciri-ciri homestay:


·        rumah 2 tingkat dengan keluasan 22' x 70'

·        4 bilik tidur dilengkapi dengan air-cond kesemuanya

·        3 bilik air

·        dapur lengkap alatan memasak

·        autogate luar rumah utk kemudahan guest dan keselamatan

·        garaj dgn awning yang besar memuatkan 2 buah kereta 

·        internet wifi percuma

·        2 buah TV dilengkapi dengan ASTRO Njoi dan Hypptv


Untuk maklumat lanjut sila wasap no 013-3333095 atau hubungi 012-2673095.
PM for price ok....